Wilt u groot of speciaal uitpakken bij een feest of evenement? Bij de Party Regelaar kunnen wij alle mogelijke partyverhuur materialen voor uw feest leveren. Kies bij ons partyverhuur bedrijf uit een groot assortiment. Van kleine materialen als glaswerk, servies en bestek tot compleet ingerichte zalen met biertaps, tafels, licht, geluid, podia en feesttenten.
De Party Regelaar is bij uitstek de ideale partyverhuur partner voor de regio Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop. Wanneer u een feest of evenement wilt organiseren, adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden. Haast alles is bij ons mogelijk en niets te gek. Complete feesten organiseren van A tot Z doen wij dan ook al behoorlijk wat jaren.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Partyverhuur voor allerlei soorten feesten en gelegenheden

Partyverhuur kan bij ons voor allerlei soorten aangelegenheden. Of het nu gaat om de aankleding van een kinderfeestje, een muziekavond of themafeest. Zo verhuren wij ook podiumdelen, garderobes, opblaasfiguren en eet- en snoepkraampjes. Partyverhuur bij ons is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten of beurzen.

Uw partyverhuur adres in Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

Naast partyverhuur zijn wij ook uw adres in Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop als het gaat om tenten verhuur, decordoeken, geluid en licht en ballonnen. Op onze website kunt u een kijkje nemen in ons grote assortiment partyverhuur materialen. Hier vindt u direct een prijsopgave en andere extra mogelijkheden zoals het bestellen en laten verzorgen van uw catering.
Indien gewenst maken wij een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw partyverhuur, zodat u direct inzicht heeft in de kosten. U kunt de partyverhuur materialen laten bezorgen in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven. Wij kunnen de op- en afbouw voor u verzorgen of u kunt ervoor kiezen om uw feest te laten bedienen door onze professionele catering medewerkers.

Meer info partyverhuur Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop

Voor meer informatie over partyverhuur en een persoonlijk advies op maat nodigen wij u graag uit in ons bedrijf. Wij kunnen desgewenst ook bij u langskomen om uw feest of gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven