SINTERKLAASSTOEL HUREN

sinterklaasstoel huren sinterklaasstoel huren sinterklaasstoel huren sinterklaasstoel huren

SINTERKLAASSTOEL HUREN

Sinterklaas wil toch bij zijn komst bij u op het bedrijf of thuis lekker en vooral mooi en vorstelijk kunnen zitten. Bij de Party Regelaar kunt de mooiste sinterklaasstoel huren. Kiest u ervoor om de paars / gouden Sinterklaasstoel te huren? Of huurt u liever een chique rode sinterklaasstoel met pluche? U maakt zelf de keuze om bij ons een van deze mooie zetels of een troon te huren voor de Goed Heiligman die vergezeld gaat van zijn Pieterman.

SINTERKLAASSTOEL LATEN BEZORGEN

Wanneer u besluit een sinterklaasstoel te huren, dan kunnen wij deze stoel bij u thuis of op het bedrijf bezorgen. In de Regio Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop is dat nagenoeg kosteloos of soms helemaal GRATIS. Bezorgen buiten dit gebied is geen probleem, alleen informeert u even naar de kosten daarvoor. Kijk in onze PRIJSLIJST voor de prijzen van de Sinterklaasstoel die u wilt huren.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast een mooie sinterklaasstoel die u bij ons kunt huren, zijn er natuurlijk tal van andere leuke zaken die u bij ons kunt bijbestellen. Denk daarbij aan een leuk springkussen, een podium met passend licht en geluid, compleet vermaak programma: ‘wachten op Sinterklaas’. Maar ook passende catering of het bezoek van onze knutsel Pieten hoort tot onze mogelijkheden. Als wij toch rijden, nemen we gelijk wat extra’s mee in dezelfde rit!

LOCATIE’S

Ons bedrijf zit in Ter Aar, maar wij leveren door de hele Randstad. Denk bijvoorbeeld aan Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Woubrugge, Reeuwijk, Gouda, Leimuiden, Langeraar, Rijpwetering, Leiden, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen ennn…. de volgende keer ook bij u?

INFORMATIE

T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl
 
Een Sinterklaasstoel huren is altijd een mooi en goed idee voor uw Sinterklaas ontvangst. Doe het in stijl!

Schuiven naar boven